Hem » ACCESSOARER » ALLA ACCESSOARER

ALLA ACCESSOARER

Accessoarer för ridning

Det finns en mängd olika accessoarer och tillbehör som man behöver som ryttare. Här kan du beroende på säsong hitta ridmössor, pannband, kepsar, halsdukar, ridstrumpor, vattenflaskor, hjälmpåse för att nämna några. Vår stilrena keps är ett snabbt och smidigt sätt att rädda looken när hjälmfrisyren blivit permanent.

Avancerat designade ridstrumpor

Stiernas Performance ridstrumpor är designade tekniska avancerade ridstrumpor med prestandazoner utvecklade för högintensiv aktivitet, med en lätt graderad kompression för komfort och en nätkonstruktion för maximal ventilation. Tillverkade av högpresterande mikropolyamidfiber i kombination med den dynamiska specialfibern TACTEL®, dessa ridstrumpor andas, är lätta och snabbtorkande. Materialen väljs noggrant och kombineras för att ge stöd, hög fukttransport och hållbarhet för att hålla dig igång hela dagen.

Ridstrumpan är förstärkt det behövs

Stiernas Performance ridstrumpor har 160 nålars konstruktion för en mjuk känsla och hållbarhet. Ribbad fotled med Lycra® håller strumpan på plats. Ergonomisk Y-stickad häl för konturerad perfekt passform. Zoner med hög densitet ger dämpning och ökad slitstyrka. Förstärkt häl och tå för hållbarhet och styrka. Halkfri manschett för högintensiv träning och tävling. Storleksmarkering inuti fållen för enkel sortering. Lätt graderat kompression förbättrar blodcirkulationen och förbättrad uthålligheten. Andningsbar meshzon för maximal ventilation. Stickat hålfotsstöd med Lycra® ger stabilitet i mitten av foten. Anatomisk tåbox för unik vänster och höger passform. Minimal tåförslutning för att förhindra skav. Tillverkad i Sverige.

På vintern vet vi att det behövs varma ridstrumpor

Stiernas varma vinterridstrumpor med hög prestanda. Materialen är noggrant utvalda och kombinerade för att ge värme, fukttransport och hållbarhet för att hålla fötterna varma och torra trots långa kalla timmar i stallet. Stiernas vinterridstrumpor är designade med ett lätt tryck för komfort och merinoull för maximal värme. Merinofåret är en av världens äldsta raser och en av de tuffaste. Till skillnad från vanliga får som tuggar gräs i låglandet är Merino fåren byggd för att överleva de brännande somrarna och de iskalla vintrarna i Nya Zeelands tuffa bergsområden.

Även Stiernas varma vinterridstrumpor har 160 nålars konstruktion för en mjuk känsla och hållbarhet. Ribbad fotled med Lycra® håller strumpan på plats. Ergonomisk Y-stickad häl för konturerad perfekt passform. Hel fot i Merino ull. Halkfri manschett för högintensiv träning och tävling. Lätt graderat kompression förbättrar blodcirkulationen och förbättrad uthålligheten. Minimal tåförslutning för att förhindra skav. Tillverkad i Sverige.

Stiernas vattenflaskor

Våra nya Stierna vattenflaskor ser ut och känns som vanliga sportflaskor, skillnaden är att dom är tillverkade i Sverige av Bioplast och belastar inte vår planet med onödiga CO2 utsläpp. Vi använder biomassa från restprodukter som kommer från sockerrör, enkelt sett kan man säga att det som förr slängdes vid sockertillverkningen gör vi flaskor av. Sockerrör som är en flerårig växt, kan sätta egna skott upp 8 gånger innan man behöver plantera om dom. Under dessa 8 år bidrar fotosyntesen till att det blir ett underskott av CO2.

Förenklat sett kan man säga att våra bioplastflaskor faktiskt reducerar den skadliga koldioxiden här på planeten. En flaska från oss har ett CO2 på -3,09kg. Lägger man dessutom till att flaskorna bidrar till att man dricker kranvatten istället för buteljerat vatten så är valet lätt. Att producera och leverera en liter flaskvatten drar minst 300 gånger mer energi än att tappa upp en liter vatten från kranen. Men det bästa av allt är att man dessutom kan återvinna dom med vanlig plast för att sedan bli till nya produkter.

Vår träningsbok Hard Core ryttare finns både på svenska och engelska och ger dig exempel på övningar och träningsprogram som du kan genomföra hemma. Kolla in vårt utbud och köp ryttarutrustning och accessoarer såsom ridmössor och ridstrumpor online!

Läs mer
Produkter
12 36 72