Hem » DAM » ALLA TÄVLINGSKLÄDER

ALLA TÄVLINGSKLÄDER

Tävlingstoppar, tävlingsbyxor och tävlingsjacka

När det är dags för tävling ska allt vara på topp, både du och din häst ska visa upp det ni har tränat för och visa sig från sin bästa sida då behöver du snygga, funktionella och bekväma tävlingskläder och ridtoppar designade i material som andas och låter dig fokusera på dina prestationer på hästryggen. I vårt sortiment finner du fina och stilrena tävlingstoppar & blusar med fina detaljer välj mellan en klassisk stil eller en sportigt fräsch look. Vi har tävlingskläder som inte bara ger ett proffsigt intryck utan även är designade med det lilla extra för att ge ett bra intryck både på ridbanan och på prispallen.

I vissa discipliner kan du behöva ha en viss typ av ridkläder och utrustning vid tävling. Här hittar du exempelvis vita tävlingsridbyxor, tävlingstoppar och mer. Även jackor och överdragsbyxor som kan vara bra när vädret är kallare eller när du vill skydda tävlingskläderna. Oavsett vilken gren du tävlar i hittar du tävlingsutrustningen i Stiernas webbshop!

Tävlingstoppar med material utvecklat för aktiv ridning

Stierna har tävlingstoppar i vårt ”bäst i test” vinnande Bamboo Charcoal med återvunnen polyester som kallas Cool Anti-Odour. Stiernas Cool Anti-Odour material i Bamboo Charcoal-polyester är speciellt utvecklat för att ha en hög fukttransport och är antibakteriellt utan kemiska tillsatser, vilket minimerar dåligt lukt på tävlingstoppen och du är fräsch både under framridningen och efter tävlingen. Tävlingstopparna är har ergonomisk design med skavfria sömmar.

Tävlingstopp som håller sin plats i ridbyxorna

Topparna för tävling har dessutom en asymmetriskt formad i nederkant, som håller tävlingstoppen på plats i ridbyxorna anpassad för ridning. Dessa toppar finns med lång ärm, kort ärm och till sommaren kommer en ärmlös så att du kan anpassa din klädsel efter omständigheterna. Vi har tävlingskläder för alla ridnings discipliner från Dressyr och hopp till Fälttävlan och distansridning. Lycka till på tävlingsdagen i din nya tävlingstopp.

Kolla in vårat sortiment av tävlingskläder för ridning!

Läs mer
Produkter
12 36 72