STIERNA STORIES

Välkommen till STIERNA STORIES här finns möjligheten att läsa mer om Stierna, våra team ryttare, samarbeten, hållbarhetsarbete etc. Här uppdaterar vi löpande om vad som händer hos oss, du kan också följa oss på Facebook och Instagram. Är det något du undrar över kontakta oss gärna på info@stierna.com.
2020-04-21 13:00
Robert Kos
Stierna ställer sig bakom med ChemSecs upprop kring PFAS-kemikale som uppmanar lagstiftare till en striktare reglering av perfluorerande och polyfluorerande ämnen. Stierna har sällskap av H&M, Stadium, KappAhl, IDUN Minerals, Houdini Sportswear och COOP Danmark i detta upprop.
2014-12-16 11:52
Helena Strömbäck
Trelagersprincipen handlar om att klä sig inifrån och ut och kombinera plagg för att hjälpa kroppen att reglera den värme som produceras, transportera bort fukt och överskottsvärme, stå emot vind och väta. Det höjer komforten och ökar sannolikt din egen prestationsförmåga, eftersom klädseln då samarbetar med din kropp istället för att motarbeta den.
2014-12-16 11:49
Helena Strömbäck
Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt företag som hämtar energin från en stark idé: Att utveckla tekniska ridsportkläder med hög funktionalitet för aktiva ryttare. Allt för att de ska kunna prestera optimalt samtidigt som samspelet med hästen fungerar oavsett väder och vind..